Nagels & Cuypers makelaarskantoor, treedt op als tussenpersoon voor u en uw verzekeraar. Bij ons kunt u terecht voor informatie, het up-to-date houden van verzekeringsplannen en oplossingen voor schadegevallen. U staat steeds centraal, niet de verzekeraar.

Uw verzekeringsvraag wordt op maat van uw persoonlijke situatie benaderd. Hiervoor maken we gebruik van een checklist, waar alle risico’s aan bod komen. Ons doel is om tot een afgedekt geheel te komen en dubbele dekkingen te vermijden. We toetsen uw dossier aan de hand van een grondige marktstudie, waarin we alle verzekeraars met elkaar vergelijken. Wij geven prioriteit aan kwaliteit voor onze eindkeuze.

U krijgt één contactpersoon toegewezen, die u aan huis verder helpt met al uw vragen. Uw dossier wordt op geregelde tijdstippen nagekeken, en samen overlopen we of alle voorwaarden nog steeds gelden. Zo blijft elke dekking gegarandeerd.

Wij begeleiden u van aangifte tot uitbetaling bij een schadedossier. Dit wil zeggen dat we persoonlijk aanwezig zijn bij alle expertises. Daarbij houden wij u steeds op de hoogte van bepalende beslissingen. Onze begeleiding houdt tevens in dat u beroep kan doen op ons uitgebreid netwerk van experts, advocaten en herstellers.

hand_david
David Nagels
Zaakvoerder

Wie zijn wij?

Een persoonlijke service is één van onze vaandels. Maak kennis met de mensen achter Nagels & Cuypers.

Uw Risico's

Nagels & Cuypers geeft elk risico een specifieke benadering. Maak kennis met onze manier van werken.

Contact

Nagels & Cuypers BVBA
Pater Raskinstraat 34A
3512 Stevoort
Tel: 011 705570

© 2021 Nagels & Cuypers Verzekeringen | Pater Raskinstraat 34A – 3512 STEVOORT | FSMAnr. 49486 A